Barselsvikar med social- eller sundhedsfaglig baggrund søges til botilbuddet Tangkær HS, Specialområde Socialpsykiatri Voksne.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at styrke et tværfagligt team med dine sociale eller sundhedsfaglige kompetencer? Trives du med teamarbejde, som vægter den faglige kvalitet og prioriterer tid og ro til fordybelse til hver enkelt borger? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger lige nu en samarbejdsstærk social- eller sundhedsfaglig medarbejder til et barselsvikariat hos botilbuddet Tangkær HS. Det er underordnet om du er nyuddannet eller mere erfaren, da du igennem grundig introduktion vil blive klædt godt på til at varetaget jobbet. Det vigtigste er at du har lyst til at biddrage med dine kompetencer ind i en veluddannet og engageret personalegruppe, som er præget af høj faglighed og et godt læringsmiljø med faglig sparring.

På Tangkær HS værdsætter vi det stærke tværfagligt miljø og understøtter altid at møde borgerens håb og drømme gennem en professionel og nysgerrig tilgang til opgaverne. Vi modtager borgere der grundet deres HS sygdom ikke længere har mulighed for at bo i egen bolig. Når borgeren flytter ind på HS, er deres funktionsniveau meget individuelt – mange kan være selvhjulpen og har brug for støtte til fx overblik, struktur og aktivitet – andre kan være længere i deres sygdomsforløb og har derfor brug for støtte til ADL. 
Opgaverne er derfor alsidige og følger den enkelte beboers behov i forhold til sygdommens udvikling – lige fra praktiske opgaver og hjælp til ADL samt komplekse psykosociale udfordringer. 

Vi tilbyder: 

 • En arbejdsplads i udvikling, med stort fokus på faglig- og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel.
 • En meningsfuld hverdag på en arbejdsplads med tid til fordybelse i den enkelte borger.
 • Kollegial samarbejde med dygtige kollegaer og med sparring på tværs af fagligheder.
 • Kompetenceudvikling og opkvalificering inden for flere metoder og tilgange som bruges i hverdagen på bostedet - herunder bl.a. NAU og LA2 
 • Supervision med ekstern supervisor. 

Vi søger en ny kollega, der:

 • Har en social eller sundhedsfaglig uddannelse som f.eks. sygeplejerske, social og sundhedsassistent, pædagog, fysioterapeut, socialrådgiver eller ergoterapeut. 
 • Kan reflektere over egen og andres praksis, således at vi i fællesskab sikre kerneopgaven.
 • Har engagement og lysten til personlig og faglig udvikling på et højt specialiseret område.
 • Ser muligheder i hver beboers livsproces og prioriterer det hele menneske.
 • Har gode samarbejdsevner, som kan støtte op om det særligt gode teamarbejde.
 • Har gode kommunikative evner og en anerkendende tilgang til borgerne.

Om Tangkær HS:
Tangkær HS er en del af Specialområde Socialpsykiatri Voksne (SVO) ved Region Midtjylland. Huntington sygdom er en uhelbredelig og arvelig sygdom i nervesystemet. Sygdommen rammer fra ca. 30 års alderen og opefter. Sygdommen er karakteriseret ved ufrivillige bevægelser, psykiske ændringer ved humør, adfærd, personlighed, psykoser og kognitive udfordringer (koncentration, abstrakt tænkning, overblik og demens lignende symptomer) 

SVO´s kerneopgave handler om borgeren. Vi løser den i samarbejde med borgeren, hvor vi fokusere på at styrke dennes oplevelse af livskvalitet, mestring af selvbestemmelse og muligheder for selvhjulpenhed. 

Ansøgning og ansættelse
Stillingen er som udgangspunkt fuldtid. Der skal påregnes at arbejde hver 3. weekend samt skiftende dag, aften og nattevagter. 

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes straffeattest, hvilket accepteres elektronisk.

Ansøgning med bilag sendes via linket senest d. 13. marts 2024. Tiltrædelse er d. 1. april 2024, eller snarest derefter. Ansættelsessamtaler afholdes d. 21. marts 2024. 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lea Martin på tlf.: 3061 3552 eller mail: LEAMAR@rm.dk 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sygehusvej 31, 8950 Ørsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003450

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet