Norddjurs Kommune inviterer pårørende til senhjerneskadede til støttemøde

dato

Til dig, der er pårørende til én med en senhjerneskade

Er du pårørende til en person med erhvervet hjerneskade og bosiddende i Norddjurs Kommune, er der gode nyheder. Pårørendegruppen, der henvender sig specifikt til dig og andre i lignende situationer, har netop offentliggjort det næste mødepunkt for sit sammenhold og støtte.

Næste samling for gruppen finder sted tirsdag den 7. maj klokken 15.00 til 16.30. Dette vigtige møde afholdes på Træningscenter Auning, beliggende på Elme Allé 6 i 8963 Auning, hvor der vil være plads til at dele erfaringer, opnå støtte og ikke mindst følelsen af fællesskab med andre i samme situation.

For at deltage i denne sammenkomst, er det nødvendigt at tilmelde sig. Tilmelding kan ske ved at sende en sms til Ann Charlotte Christophersen, der er neuropsykolog, på nummeret 23 39 24 68, eller ved at sende en email til annc@norddjurs.dk.

Mødet tilbyder en unik mulighed for at møde ligesindede, som forstår de unikke udfordringer, der følger med at være pårørende til en person med en erhvervet hjerneskade. Det er en chance for at udveksle erfaringer, få rådgivning og styrke det indbyrdes netværk.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/apr/til-dig-der-er-paaroerende-til-en-med-en-senhjerneskade

Kilde: Norddjurs Kommune