Norddjurs Kommune inviterer til ansøgning om midler fra tilgængelighedspulje

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Mulighed for at søge midler fra tilgængelighedspuljen i Norddjurs Kommune

Borgere med handicap i Norddjurs Kommune har nu muligheden for at gøre hverdagen mere tilgængelig. Kommunen tilbyder nemlig en tilgængelighedspulje, hvor der kan søges om midler til at forbedre tilgængeligheden. Denne pulje har været tilgængelig siden 2015 og udgør i 2024 hele 73.380 kr.

Ansøgningsfristen er fastsat til fredag den 29. marts 2024, hvorved projekterne skal kunne realiseres i perioden juni til december samme år. Interessenter kan finde det elektroniske ansøgningsskema på kommunens hjemmeside under www.norddjurs.dk/tilgaengelighedspulje.

Puljens formål er at medfinansiere fysiske forbedringer såsom ramper, handicaptoiletter og støttehåndtag for at gøre lokalområder mere tilgængelige. Dronningens Ferieby, en lokalaktør, har tidligere modtaget støtte, hvilket har ført til forbedringer som naturstier tilpasset kørestolsbrugere, anskaffelse af en Hippocampe til badning i Kattegat og forbedrede aktiviteter for kørestolsbrugere.

Alle borgere, virksomheder, foreninger og organisationer i Norddjurs Kommune er velkomne til at ansøge om midler fra puljen. Det er vigtigt, at projekterne enten gavner mange eller har en stor betydning for en mindre specifik gruppe. Ansøgningerne ventes behandlet ved slutningen af maj, hvorefter de bevilgede midler vil blive udbetalt.

For spørgsmål eller yderligere information kan man kontakte Karoline Bergkvist Søgaard, som er formand for Handicaprådet i Norddjurs Kommune. Hun kan kontaktes via e-mail på Karos@norddjurs.dk eller telefon på 51 51 75 71.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/feb/nu-kan-du-ansoege-midler-fra-handicapraadets-tilgaengelighedspulje-2024

Kilde: Norddjurs Kommune