Socialpædagoger søges til neuropædagogisk botilbud i Norddjurs: Vær med til at skabe trivsel og udvikling for borgere med særlige behov

Profilbillede
dato

Socialpædagoger søges!  

Bostedet Kærvang, beliggende i Ørsted søger ny kollega med baggrund inden for det Socialpædagogiske felt. Vi søger kollegaer med lyst til faglige og personlige udfordringer. 

Brænder du for at være på en arbejdsplads, med et stærk, fagligt fundament, tydelig retning og gode muligheder for videreudvikling?  

Kærvang er et socialpædagogisk botilbud under område Ørsted, Auning og Allingåbro i Norddjurs kommune. Målgruppen er bredt sammensat, fælles for borgerne er dog at de alle har en udviklingshæmning. Her bor bl.a. borgere med adfærds- og tilknytningsforstyrrelser og borgere med udviklingshæmning kombineret med demens.  

På Kærvang arbejder vi ud fra den neuropædagogiske tilgang. I praksis betyder det, at vi arbejder systematisk omkring den enkelte beboer med afsæt i en struktureret hverdag båret af genkendelighed og forudsigelighed.  
Vi arbejder på at implementere procesbaseret dokumentation, hvormed vores dokumentationspraksis bliver endnu mere systematisk, målrettet og stringent i evalueringen og justeringen af borgernes målsætninger. Dokumentation stiller krav til vores socialpædagogiske faglighed, og er en vigtig del af vores daglige arbejde.   

Som socialpædagog vil dine opgaver bl.a. være at: 
  • arbejde med borgernes indsatsmål 
  • arbejde ud fra pædagogiske tilgange og metoder ift. borgernes trivsel  
  • udarbejde og arbejde med delmål i samarbejde med borger, som er meningsgivende for borger 
  • deltage i statusmøder med borgernes hjemmekommuner 
  • sikre faglig dokumentation i dokumentationssystemet Nexus 
  • udføre omsorgs- og plejeopgaver knyttet til borgernes daglige liv. 
Vi forventer, at du:  
  • Er fagligt reflekterende og velargumenterende  
  • Har et positivt og anerkendende menneskesyn og formår at bringe det i spil over for både borgere, kolleger, eksterne samarbejdspartnere og pårørende  
  • Kan arbejde systematisk, struktureret og selvstændigt med respekt for fælles faglige beslutninger  
  • Bidrager til et sundt psykisk arbejdsmiljø og ser værdien i at være et tværfagligt team  

Vi har to ledige stillinger og de er begge på 37 timer om ugen i blandede dag- og aftenvagter samt hver 3. weekend, alternativt hver anden weekend, såfremt det ønskes.  

Lyder stillingen som noget for dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Dorthe Kerting Jakobsen tlf: 23 49 54 62                          

Ansøgningsfrist: 17 juni 2024

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 mhp. opstart pr. 1. august eller hurtigst muligt. 

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Sygehusvej, 27, 8950 Ørsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055497

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet